Fortsätt till huvudinnehållet
Bygga hus

Bygglovs-tjänsten Mitt Bygge stänger

Den 1 december 2022 upphör Hedemora kommuns digitala tjänst Mitt Bygge. Den blir direkt ersatt av en ny e-tjänst för digital ansökan där den som ansöker kan bifoga handlingar, följa sitt ärende och få sitt beslut.

Spara filer som du har lagt in i Mitt Bygge

Hedemora kommun kommer efter den 30 november inte att ta emot några nya ansökningar eller anmälningsärenden genom Mittbygge.

Om du har lagt in filer i Mitt Bygge som du vill behålla behöver du spara ner dem. Efter den 30 november kommer du inte att komma åt ”Mina sidor” och informationen som ligger där kommer att försvinna.

Ny e-tjänst från 1 december

Den nya e-tjänsten som ersätter Mitt Bygge lanseras 1 december. Den kommer då att finnas bland kommunens övriga e-tjänster.

Blev du hjälpt av informationen på sidan?
Dela denna sidan
Senast uppdaterad: 2022-11-23