Fortsätt till huvudinnehållet
Therese Gunnars, förvaltningschef miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen

Therese Gunnars ny förvaltningschef

Therese Gunnars har utsetts till ny förvaltningschef för Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen i Hedemora kommun. Hon har tidigare varit tillförordnad chef sedan 1 januari 2024 och tillträder den nya tjänsten den 1 juli 2024.

Hennes ledarskap och engagemang har visat sig framgångsrikt och att det är en tillgång för organisationen. Hon har arbetat i Hedemora kommun sedan 1 februari 2022 och har under den tiden haft olika chefspositioner inom förvaltningen.

– Jag är glad och förväntansfull över att få ta mig an uppdraget och att få fortsätta som förvaltningschef. Jag kommer fortsätta jobba vidare med utvecklingsarbetet som påbörjats och får möjligheten att jobba framåt på ett annat sätt än som tillförordnad, säger Therese Gunnars, förvaltningschef.

– Jag är övertygad om att Therese kommer att bli en framgångsrik förvaltningschef. Hon har den kompetens och de egenskaper som krävs för att leda förvaltningen framåt. Och jag ser framemot ett fortsatt bra samarbete mellan förvaltningen och politikerna, säger Torbjörn Dahlström, (M) ordförande Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Blev du hjälpt av informationen på sidan?
Dela denna sidan
Senast uppdaterad: 2024-06-20