Fortsätt till huvudinnehållet
Anna Frisk

Anna Frisk ny förvaltningschef för omsorgen

Nu är det klart med ny chef för omsorgen i Hedemora kommun. Anna Frisk, som varit tillförordnad chef sedan i höstas, har erbjudits tjänsten och tackat ja.

– Vi tror att Anna är precis rätt person för uppdraget och hon har bra tankar och idéer för att föra utvecklingen av förvaltningen framåt, säger Eva-Lena Getting, HR-chef.

Anna Frisk ser fram emot att ta sig an uppdraget.
– Det känns bra. Jag är glad och stolt att jag fått förtroendet att leda förvaltningen. Uppdraget känns särskilt viktigt eftersom jag är Hedemorabo och har min familj i Hedemora.

Att det finns utmaningar är hon förstås medveten om. Anna tycker det är särskilt viktigt med tydlighet och struktur i förvaltningen och att resurserna används på rätt sätt.
– Jag brinner för att vi arbetar för att vara en modern förvaltning och att vi inte gör som vi alltid har gjort av gammal vana. Mitt mål är att de tjänster vi erbjuder Hedemoraborna ska hålla bra kvalitet, att våra medarbetare har en bra arbetsmiljö samt att vi har en god ekonomi.

Anna säger också att man kommer att prioritera att införa digitala lösningar samt att man kommer att arbeta förebyggande för att minska behovet av externa insatser.
– Vi måste bli mer självständiga och inte hamna i situationer där vi behöver ta in privata vårdbolag för att klara verksamheten.

Blev du hjälpt av informationen på sidan?
Dela denna sidan
Senast uppdaterad: 2024-02-21