Fortsätt till huvudinnehållet
Bild på Ken Akter från föreställningen

Ken Akter: Bejublad humorföreställning till Vasateatern

”Ken Akter – Sån jävla otur!” är en komedi med den komiska figuren Ken Akter (Lina Petersén), känd från sociala medier och humorkontot @kenakter. Ett återkommande tema i Kens värld är alla män som råkar ut för otur. De som snubblar in i lägenhetsbordeller, blir kladdiga när dom dricker, råkar ut för missat samtycke eller ställs öga mot öga med ett rasande feministiskt drev.

Är du själv en av dessa män så ska du veta, Ken har din rygg.

Med på scenen finns också Conny, Kens svåger som har fått i uppdrag att regissera föreställningen. Eller var det kanske assistera han skulle göra?

Datum: fredag 16 februari, kl. 19.00
Plats: Vasateatern
Pris: 170 kr

Arrangeras av Hedemora kommun i samarbete med Kulturföreningen Vargen / en del av Riksteatern.

Ken Akter – Lina Petersén
Kens assistens Conny – Conny Petersén
Ide o form – Lina & Conny Petersén
Manus – Conny Petersén
Regi – Peterséns i samarbete med Mathias Wiik.

Följ även @kenakter på Instagram och Facebook för mängder av sketcher.

”Bejublad skrattföreställning… uppvisningen av Ken Akter, där varje ord är exakt och relevant, är inget annat än en briljant fullträff och en hejdlöst drift med ämnet.”

Länstidningen Östergötland

”Publiken är med henne på Ken-tåget hela vägen och skratten avlöser varandra. Vid showens slut tänds lamporna och jag ser hur mannen framför mig torkar bort glädjetårarna. Jag gör likadant.”

Maria Björkman, vlt

”Svart humor om sexism och antifeminism…Utan pardon driver de i sketcherna med stereotypa mansroller. De kan till exempel lyfta ursäkter som manliga kändisar har gett i media efter att ha begått sexuella övergrepp och skruva dem flera varv.”

Norrbottenskuriren

”Ken Akter – en blandning av komik och allvar… Skådespelaren Lina Petersén tog Gamla teaterns scen med storm…definitivt sevärd om du vill förgylla dagen med ett gott skratt.”

Josefine Lundgren, Östersundsposten

Blev du hjälpt av informationen på sidan?
Dela denna sidan
Senast uppdaterad: 2024-01-24